Pengikut

Rabu, 24 Oktober 2012

1 year 8 month

Hey eyla here! Miss me? Awhh miss you to blog. Okay, tengah bosan so saja nak post jap about relationship me and him. Okay semalam anniversary eyla dengan dia. Wow tak percaya. Sayang, i'm really love you. Even we always fight,tuduh menuduh tapi tu perkaka normal ah kan. Kita sayang awak. Kita mintak maaf kalau perangai kita ni menjadi-jadi. Terima kasih sebab tahan dengan perangai kita. Tapi ingat kita buat semua ni sebab kita sayang awak.
Izrul, kita happy sangat sebab awak selalu dekat sisi kita even awak busy dengan spm. Tapi kita try supaya tak ikutkn perasaan. Sayang, kita mintak maaf kalau selalu sakitkan hati awak,marah-marah,pening layan perangai kita. I'm sorry b :( Pa, ya i miss old you. I miss memories 2011. I miss old us like 2011 when we're togehter. I MISS EVERYTHING ABOUT US SAYANG :(. Sayang, please dont leave me. Kita pernah mimpi macam tu and pernah cakap dekat awak then awak cakap tu cuma mainan tidur and tak pernah terjadi. So kita harap, tu hanya sekadar mimpi,mainan tidur sahaja. I need you in my life. I miss you badly. Please, i want met you,spend time with you. Hmm miss you badly baby :(
Hmm happy anniversary sayng. Kita harap, hubungan seterusnya lebih baik dari sebelum ni. I love you so much :*

Okay, bye!

Rabu, 17 Oktober 2012

I dont be like this :'(

Hey readers :( How are you? Fine yah? Okay good :3 Okay today nak story story sikit. It's all about US just me and him :( How my relationship? I dont know. It's killing to me. Why? Cause he already say I LEAVE YOU :( Whattheeeeeee! It's okay, i know who i am. Mesti semuanya salah akukan? Haa semuanya salah aku pun. Sebab aku mungkir? No no...you already broke your promise :(
Sayang, please what should i do? You tahukan i tak boleh hidup tanpa you. My life sucks without you. You make me in love with you. You already know right? Please, i never let you go and you should know sayang :'( And how long to be like this? Everyday i just can get hurting,crying,mad :'( How long? Untill my last breath? Sayang, you know what i'm talking about? It's about us baby. Tahu tak I just want old you. Time 2011. You're perfect :) Now? Hmm i dont know. Tak habis-habis cakap itu ini. Sayang, tak lama lagi anniversary kita right? I hope, this tuesday, we can meet and wish anniversary togehther. I hope :')
Awak, please be honetly if you have someone guy. Ya, i know you have it. So, please please please :'( Kita tak mintak lebih punkan? Hmm sayang, kita nak contact awak tapi kita nak tunggu awak contact kita,pujuk kita and macam-macam. I need you in my life. Without you my life just haven't  nothing. I love you so much cupcake,. Yes, i do cupcake. And i'm sorry for everything :'( Dont leave me okay? Please dont leave me :'(

Hmm okay, i will come back again. Just that's for today. Bye!

Jumaat, 28 September 2012

Me with annoying friends ☺

Assalamualaikum for Muslim's and hey to all blogger :) Wah, saya gembira,sedih ahh semua ada. Hihi, thanks for who reading my story about life. Hihi, no matter much :')

Today i just want upload video. Hihi, me and friends. We like 'FUNNY' haha saja-saja okay. That time we like 'BOREDDD -.-' okay memang boring nak mampos. So just see and watch je. Hihi wait ya :')

First video,

video
Hihi :)


video

Before tu pause dulu lagu tau. Hihi, funny je. That's all, bye :)                                                                                        


Ahad, 23 September 2012

1 year 7 monthsary☺

Hello and salam semuanya~ hihi. Hi back blogger. Meh nak update post sikit. Kita nak story mory sikit. Okay today satu hari ni pagi sampai ke petang kita penat sangat. Letih woi rasa nak pengsan je. Today kita pergi rumah my uncle and ada kenduri sikit haa. So kita tolong apa yg patut. Hm jap mau bagi gambar.







Haa tu jela. Malas nak cakap bnyk.

Lastly, nak story pasal kita dan dia. Okay today September 23 2012 kita dengan dia dah 1 year 7 month. Wah cepatnya masa berlalu and now hubungan kitaorang lebih baik daripada dulu. Now kita memang happy sangat dengan dia. So please jgn nak mengada-ngada rosakkan hubungan kitaorang. Klau tak dapatlah hadiah daripada saya :* Kita sayang dia, dia pun sayang kita. SO WHAT? -.- Weh aku nak sambut annvrsry doh. Hmm bila oh? Sampai aku mati haa baru mengada-ngada nak sambut? Hm sedih oh :( Takpe, lain hari, lain masa kita insyallah akan sambut jugak :(
Sayang, thanks for everything okay. Hm aku sayang kau doh. I need you in my life. Without you, my life will sucks. So i always need you. Mama nak perhatian dari papa. Tak lebih punkan :( Hm iloveyousomuchsayang :*

Ahhh sorry not in mood. Kbye :(

Rabu, 19 September 2012

Happy Family ☺

Hey hey and salam semuanya. Eh how are you guys? Fine yah. Okay good. Today kita malas nak taip panjang-panjang. Okay dekt sekolah tadi sumpah boring sangat. So kita dengan kawan apa lagi tangkap gambar ;) Okay jap eh.




















Ni je gambar yg kita upload. Malas nak upload bnyak-bnyak. Dorang semua ni best. Best sangat kawan dgn korang. So hrap tak bergaduh. K lah, tengah malas ni Bye :)

Sabtu, 8 September 2012

Hello,hello and assalamualaikum to all friends :( Hmm today is saturday day. Yeah holiday tapi sekolah ganti jap. Today, sekolah Eyla ada sekolah ganti. So hmm ya bosan nak mati -__________________- So tadi sempat snap dengan kawan untuk hilangkan bosan. Jap eh -,-











Tula gambar yg Eyla sempat snap. I love them :)
Hihi k bye :)